Nascholing OCL

De kracht van Orthoconsult Limburg is dat we weten wat er in de klas speelt, we kennen de problemen waarvoor een leerkracht zich gesteld ziet. Van daaruit zijn we in staat om nauwgezet een maatwerk nascholingsaanbod te doen gericht op de specifieke situatie, dus géén standaardaanbod. Met name in het kader van Passend onderwijs is Orthoconsult Limburg als geen ander in staat om leerkrachtgedrag zowel in (ortho)pedagogisch als (ortho)didactisch perspectief te zetten om tot een gewenst handelingsrepertoire te komen. In dat kader zijn er een aantal onderwerpen die momenteel zeer gevraagd zijn:
  • ADHD
  • Autistische Spectrum Stoornissen
  • NLD
  • Emotionele stoornissen
  • Gedragsstoornissen
  • Intervisietrajecten
  • Invoer en implementatie van leerlingvolgsysteem.
Niet vreemd dat deze onderwerpen allen in te kaderen zijn in de beweging van Passend Onderwijs zoals deze vorm zal krijgen in 2011/2012.

Naast onderwijsinstellingen (o.a. scholen voor basisonderwijs/ voortgezet onderwijs/ speciaal basisonderwijs/ scholen voor cluster 3 en 4/ ambulante diensten), heeft Orthoconsult Limburg na- en bijscholingen verzorgt voor zorginstellingen en ambtenaren leerplicht in Limburg, waarbij steeds de afstemming op de individuele vraag van de cliënt centraal stond. Vanuit de eigen expertise worden we steeds vanuit het opleidingsveld benaderd om de expertrol in te nemen in masteropleidingen (Hogeschool van Utrecht/ Fontys OSO).

CONTACTGEGEVENS

Logol Ortho consult Limburg
drs. M.M.T. Giesen
bovenderstraat 5
6447 cd merkelbeek
t 046 439 76 10
m 06 21 86 88 72
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.orthoconsultlimburg.nl
kvk 140 77 855


Scholingsactiviteiten

Online

We hebben 12 gasten en geen leden online